Pécelen (Budapest mellett) élünk, családi házas övezetben. Kutyáink kinti-benti tartásúak, így a területen belül szabadon mozoghatnak. Kis kennel vagyunk, csak annyi kutyát tartunk, amennyit elbír az időnk és a pénztárcánk - éppen ezért alom is csak ritkán van nálunk.

Kutyáinknál legfontosabb dolog az egészség - ennek megfelelően hivatalos (pl.: MKOE) szűrővizsgálatokkal mindannyian rendelkeznek! A második pont az intelligencia: szuper dolog, ha a kutya jól együtt tud működni a gazdájával és szeret dolgozni az iskolában. Végül, de nem utolsósorban a szépség is fontos! Viszont ez a követelmény könnyen megugorható, hiszen minden Berni szép (mi még csúnyát nem láttunk 😊 )! Ennek megfelelően nem a kiállítási rang adja meg kutyáink értékét - az csak extra! Ennek ellenére mindenkinek ajánljuk, hogy látogasson el egy-egy kiállításra, egy-egy megmérettetésre! Mi is ezt tesszük!

Természetesen évek óta tagjai vagyunk a hazai MEOESZ ; ezen belül a Berni pásztor egyesületnek!

Bármilyen kérdése, észrevétele van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Méhes Zsuzsanna

Feladata: kutyák etetése
Lakóhelye: Pécel

Amióta megszülettem állatok - különösen kutyák - vettek körül. Tulajdonképpen a szüleim tehetnek mindenről, különösen pedig az édesapám. :-)

Földi Sándor

Feladata: kutyák kényeztetése és elrontása
Lakóhelye: Pécel

Kutyaszeretetem a feleségemnek köszönhetem. Annak idején számomra elképzelhetetlen volt, hogy kutyát sétáltassak vagy hogy a kutya bejöjjön a lakásba.