Pest megyében (Jászberény közelében) élünk, családi házas övezetben. Kutyáink kinti-benti tartásúak, így a területen belül szabadon mozoghatnak. Kis kennel vagyunk, csak annyi kutyát tartunk, amennyit elbír az időnk, és a pénztárcánk - éppen ezért alom is csak ritkán van nálunk.

Kutyáinknál legfontosabb dolog az egészség - ennek megfelelően hivatalos (pl.: MKOE) szűrővizsgálatokkal mindannyian rendelkeznek! A második pont az intelligencia: szuper dolog, ha a kutya jól együtt tud működni a gazdájával és szeret dolgozni az iskolában. Végül, de nem utolsósorban a szépség is fontos! Viszont ez a követelmény könnyen megugorható, hiszen minden Berni szép (mi még csúnyát nem láttunk) ! Ennek megfelelően nem a kiállítási rang adja meg kutyáink értékét - az csak extra! Ennek ellenére mindenkinek ajánljuk, hogy látogasson el egy-egy kiállításra, egy-egy megmérettetésre! Mi is ezt tesszük!

Természetesen évek óta tagjai vagyunk a hazai MEOESZ ; ezen belül a Berni pásztor egyesületnek!

Kennelünk hivatalosan regisztrált az FCI-nél (Nemzetközi Kutyás Szervezet): FCI.:344/16 számon.

Jó böngészést kívánunk honlapunkhoz!

Bármilyen kérdése, észrevétele van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Zsuzsanna Mehes

Position: the worship of dogs
Location: 2255

Since I was born, I have been/am surrounded by animals (especially dogs). Actually, my parents can do everything, especially my father. :-)

Sandor Foldi

Position: Aliquam velit est
Location: Pécel

Quisque vel sapien nec lacus adipiscing bibendum. Nullam porta laoreet dolor. Aliquam velit est, tempus a ullamcorper et, lacinia mattis mi. Cras arcu nulla, blandit id cursus et, ultricies eu leo. Vestibulum gravida suscipit laoreet. Morbi fringilla, tellus a pretium aliquet, orci leo venenatis ligula, ut varius urna nisi euismod mauris.