2017

Az év elején kaptuk meg a kennelnév-igazolást: SMART-BERNER (FCI Reg.sz.:344/16) név használatára. Ez év tavaszán végre megszületett az első alom kennelünkben.

2006

Eliza három évre rá társat kapott Fiorella személyében. Fiorella egészen más természetű volt, nagyon nyitott, mindenkivel barátságos, érdeklődő. Eliza pedig magánakvaló.

2015

Elvesztettük Fiorellát (9 éves korában). Nagyon elszomorodtunk, mígnem véletlen belefutottam egy lengyel hírdetésbe, melyben kiskutyákat vártak 2015. augusztusára - egy nagyon szép szuka Danaya és Henri Stokerybos párosításából. Beindultak a fogaskerekek...

2003

2003. januárjában Dunaújvárosból kecsegtető híreket kaptunk, várható volt egy alom, melyet áprilisra terveztek. Innentől kezdve nagyon soknak tűnt, mire elmehettünk (3 hetesen) kiválasztani Elizát. Mivel kimászott elénk az alomból, így őt választottuk, úgy éreztük ez egy jel. Kutyaiskolába jártunk vele, és vittük magunkkal mindenhová.

2014

Diamond története Eliza elvesztése (majdnem 11 éves volt) után kezdődött, akkor kezdtünk el új társat keresni Fiorellának.

2002

Minden úgy kezdődött, hogy 2002-ben a férjem kitalálta, hogy jó volna egy nagytestű, gyerekszerető kutya. Ő a Bernáthegyire gondolt. Vettünk egy kutyaújságot, és elkezdtünk telefonálgatni, ám egyik hírdetés sem volt szimpatikus...